zak met voedsel

Wat is gezond voedsel om af te vallen?

Pak elk dieetboek op en het zal beweren dat het alle antwoorden met succes draagt om alle lading te verliezen die je wilt en het er af te houden. 

Sommigen beweren dat het geheim is om minder te eten en veel te bewegen, anderen dat vetarm alleen te danken is aan gaan, terwijl anderen operatie koolhydraten bestellen. 

Dus, wat moet je geloven? Geen one size fits all resolutie voor permanent gezond gewichtsverlies.

Wat voor één persoon werkt, werkt misschien niet voor jou, omdat ons lichaam reageert op compleet verschillende voedingsmiddelen, afhankelijk van genetische wetenschap en alternatieve gezondheidsfactoren. 

Zoek de juiste tactiek voor gewichtsverlies, want het zal waarschijnlijk tijd, geduld en toewijding kosten en een paar experimenten met compleet andere voedingsmiddelen en diëten nodig hebben. Wat als je je richt op het voeden van veel voedsel dat voor jou is, in plaats van dringend te proberen de ongezonde volledig te vermijden?

Ben je in staat om echt veel te eten en toch af te vallen? Bevestigend, het is haalbaar, zegt geregistreerde specialist Julia Zumpano, RD, LD. 

Ze leidt Amerika door welk voedsel te eten en beveelt aan gezond voedsel aan ons leven toe te voegen. In dit artikel leggen we in detail uit wat gezond eten is om af te vallen. Dus, zonder verder te wachten, laten we beginnen!

Voedingsmiddelen die u moet opnemen in uw afslankinstallatie

Vruchten

Naast een uitstekende mogelijkheid voor smoothies of een snack, zijn vruchten gevuld met verschillende vitamines en antioxidanten. 

Kies fruit zoals appels, bosbessen, bananen, sinaasappels, aardbeien en ananas. Fruit is rijk aan natuurlijke suiker en macromoleculen. Portiebeheer is echter van vitaal belang. 

Een portie fruit is vier ons of gewoon minder dan een kopje fruit. Fruit zal die eetlust stillen zonder andere suiker of verlangens.

Fruit

Groente

Wend je tot groenten gevuld met vezels, zoals spinazie, broccoli, spruitjes, erwten en bloemkool. Die vezel zet uit in je buik, waardoor je je vol voelt; zo vermindert u uw hoofdgerechtdelen om de extra calorieën op te vangen.

Houd rekening met dat plantaardige bodem calorievoedselcluster, dat een gemiddelde van vijfentwintig calorieën per portie levert, terwijl het grootste deel van de koolhydraten in fruit binnen het type vezel zit dat niet verteerbaar of geabsorbeerd is; het wordt dus geëlimineerd binnen het type afval. 

Groenten zijn een gratis voedsel, wat betekent dat je onbeperkte hoeveelheden eet en nog steeds dun bent.

granen

Volle granen

Haver, bruine rijst en quinoa zijn slechts een paar voorbeelden die je volkoren granen aan je maaltijden toevoegt. Een voorraad vezels, macromoleculen en volle granen is een fatsoenlijk alternatief zodra je met je maaltijden komt. 

Analyse toont aan dat het voeren van volle granen gewichtsverlies zal vergemakkelijken. Verwar volle granen niet met geraffineerde granen zoals licht brood, rijst of voedsel en voedsel.

Die zijn oké om met mate te eten. Ze geven echter geen identieke organische proceswaarde als volle granen. De vezels en macromolecuul in volle granen helpen je om je voller te voelen, zullen de bloedsuikerspiegel stabiliseren en kunnen bevredigend zijn; alles zal leiden tot het behalen van uw doelstellingen voor gewichtsverlies.

Peulvruchten

Of het nu gedroogd, ingeblikt of bevroren is, het voeren van bonen en linzen kan een goede zet zijn. Keuzes zoals kikkererwten, zwarte bonen, linzen en urine-orgaanbonen zijn mooie vervangingen voor rundvlees of gevogelte als je een vleesloze maaltijd probeert te vinden.

Analyse toont aan dat het voeren van veel vleesloze maaltijden gewichtsverlies zal ondersteunen. 

Peulvruchten zijn uitstekend dankzij het krijgen van een macromolecuul zodra u een lichtere maaltijd kiest. Voeg bonen toe aan een gerecht, roerbakgerecht of voedselgerecht in plaats van vlees voor een dosis van het macromolecuul.

Plantaardige oliën

Er zijn veel keuzes voor plantaardige oliën zoals olijf, avocado, zonnebloem, druivenpit of pinda. Het gebruik van deze oliën geeft je het voordeel van enkelvoudig onverzadigd vet, een gezond vet. 

Analyse toont aan dat verdere virgin plantaardige olie de gezondheid van je vaat zal verbeteren.

Overweeg aardnoten- of avocado-olie als je bakt, frituurt en kookt. Plantaardige oliën bevatten veel mono- en onverzadigde vetzuren die sterol, kracht, gewicht en ontsteking verminderen als ze eenmaal gewend zijn, vervangen verzadigde of dierlijke vetten zoals boter, reuzel, kaas, zure room, dressing en room.

Noten en zaden

Voeg bonkers zoals pistachenoten, walnoten, pecannoten en amandelen toe aan salades, of eet er een of twee als snack. 

Bovendien, omdat het een uitstekende keuze is om het gezond houden van je hart te vergemakkelijken, bevatten ze macromoleculen, vezels en gezonde vetten. 

Analyse geeft aan dat het voeren van bonkers gewichtsverlies zal vergemakkelijken en bevorderen. Bonkers kunnen een uitstekende snack zijn.

Ze zijn vullend, knapperig en transporteerbaar. Houd de inname van noten beperkt tot een ons per dag voor gewichtsverlies. De calorieën zullen snel oplopen.

Avocado's

Avocadotoast is niet voor niets in de mode. Deze onderscheidende vrucht heeft een gezonde hoeveelheid enkelvoudig onverzadigd vet, vezels en water. 

Dus niet alleen het voeden ervan zal je helpen om je langer vol te voelen. Toch blijkt uit analyse dat avocado ons lichaam helpt vitale vitamines te absorberen zoals vitamine A, D, E en K. 

Avocado’s kunnen gewend zijn om ongezonde vetten zoals kaas op een gerecht, dressing of boter op toast te vervangen.

Magere eiwitten

Vergeet geen magere eiwitbronnen zoals huidloos gevogelte, eieren en tofu. Niet alleen helpen deze keuzes je om je gelukkig te voelen, maar ze zullen je ook helpen bij het opbouwen en onderhouden van spieren

De uitvoerende afdeling beveelt aan dat 100% tot 50% van uw calorieën dagelijks terugkeren uit eiwitten. Een eenvoudige berekening voor je eiwit wil de helft van je gewicht in grammen macromolecuul.

Als u bijvoorbeeld honderdvijftig kilo weegt, is uw minimale macromolecuul ongeveer vijfenzeventig gram. 

Geef of neem wat weddenschappen op uw activiteit en voedingsvoorkeuren. Een macromolecuul is een macronutriënt die de schuld krijgt van spier- en weefselreconstructie en -herstel. 

Het eten van voldoende eiwitten om spieren op te bouwen die tijdens het sporten worden verminderd, met name weerstandsoefeningen, is van vitaal belang als je aan het testen bent.

Calciumrijke voedingsmiddelen

Melk maakt het lichaam slim. Het calcium in melk helpt niet alleen bij het opbouwen van robuuste botten en tanden. Per analyse vergemakkelijkt Calcium echter zelfs gewichtsverlies.

Calcium stimuleert het metabolisme door de kerntemperatuur van uw lichaam te verhogen. Dus, bovendien om te profiteren, overweeg dan om alternatieve calciumrijke voedingsmiddelen zoals magere zuivelproducten en kaas te eten.

Overweeg alternatieven voor melkveebedrijven voor calcium als het melkveebedrijf niets voor u is. Streef naar verrijkte tahoe of zuivelvrije melk, zoals amandel-, soja-, kokos- of havermelk of zuivelproducten. Broccoli, amandelen en de botten van zalm bevatten ook calcium.

Dingen om te vermijden voor gewichtsverlies

Verminder calorieën

Sommige consultants zijn van mening dat het succesvol beheren van uw gewicht neerkomt op een eenvoudige vergelijking: als u minder calorieën eet dan u verbrandt, wordt u dunner. 

Klinkt simpel, toch? Waarom is afvallen dan zo moeilijk? Ook willen veel mensen weten waarom gezond eten belangrijk is.

Verminderen van koolhydraten

De meeste koolhydraatarme diëten pleiten voor het vervangen van koolhydraten door macromoleculen en vet, wat een aantal lange negatieve effecten op uw gezondheid kan hebben.

Gesneden vet

Het is een steunpilaar van de vele diëten: als je geen vet hoeft op te wekken, eet dan geen vet. Loop door elke supermarkt en je kunt worden gebombardeerd met vetarme snacks, zuivel en verpakte maaltijden.

 Echter, terwijl onze vetarme keuzes zijn geëxplodeerd, hebben we dus lage vetheidspercentages.

Controle emotionele voeding

We eten niet voor altijd alleen maar om de honger te stillen. Te vaak hebben we de neiging om voedsel te communiceren als we eenmaal gestrest of angstig zijn, wat elk dieet kan verwoesten en de kilo’s kan aantrekken. 

Eet je als je boos, verveeld of eenzaam bent? Snackt één hapje voor de tv op het hoogtepunt van een zenuwslopende dag? Het herkennen van je emotionele voedingstriggers zal alle verschillen creëren in je inspanningen voor gewichtsverlies.

Blijf gemotiveerd

Wat houd gezonde voeding in is een van de meest populaire vragen die mensen tegenwoordig stellen. Permanent gewichtsverlies vereist het creëren van gezonde veranderingen in uw manier van doen en voedselbeslissingen. 

Sociale steun betekent dat hopen. Programma’s zoals Jenny Craig en Weight Watchers gebruiken clusterondersteuning om gewichtsverlies en lange gezonde voeding te beïnvloeden. 

Te snel afvallen zal een tol eisen van je geest en lichaam, waardoor je je traag, uitgeput en ziek voelt. Streef ernaar om wekelijks één tot 2 pond te verliezen; zo verlies je vet in plaats van water en spieren. 

Laatste gedachten

Je hebt misschien het breed geciteerde gegevenspunt ontdekt dat negentigvijfde procent van de mensen die op dieet zijn, het binnen een paar jaar of zelfs maanden kunnen terugkrijgen.

Hoewel er niet veel bewerkelijk bewijs is om die bewering te ondersteunen, mislukken verschillende plannen voor gewichtsverlies op de lange termijn. Meestal is dat gewoon omdat diëten die te beperkend zijn, na verloop van tijd moeizaam zijn om voor te zorgen.

Dat betekent echter niet dat uw pogingen om af te vallen, ervan af hangen. Sinds de oprichting in 1994 heeft het National Weight Management Written Account (NWCR) in de VS meer dan 10.000 mensen opgespoord die vitale hoeveelheden gewicht hebben verloren en het gedurende lange perioden van uw tijd hebben afgebroken.

Het beteugelen van de tijd die wordt besteed aan het zitten voor een scherm is een belangrijk onderdeel van het aannemen van veel actieve manieren en het voorkomen van gewichtstoename. 

Wekelijks overleg kan u helpen bij het vinden van kleine gewichtstoenames, zodat u corrigerende maatregelen kunt nemen voordat de zaak snel escaleert. U vindt elk detail in dit artikel over wat gezond voedsel is om af te vallen.

fitcooking

De Fitcooking transformatie succesformule helpt jou naar een slanker, fitter en sterker lijf met meer spiermassa en een optimale balans in eten, leven en genieten.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *