vrouw die oordopjes draagt

Dit zijn de Top 5 beste oordopjes met oorhaak!

Je kent het gevoel vast wel, je bent lekker bezig met sporten of andere dingen en die vervelende oordoppen vallen steeds uit!

Dat haalt het bloed onder mijn nagels vandaan, gelukkig zijn er best veel oordoppen met oorhaken op de markt waaruit we kunnen kiezen!

Maar wat zijn dan de beste oordopjes met oorhaak die jij kunt halen voor een goede prijs? 

Je wilt natuurlijk allemaal functionaliteiten zoals zweetbestendigheid, goed geluid, makkelijke besturing en dat ze stevig zitten.

In deze blog gaan we kijken naar de beste bluetooth oordopjes met oorhaak, hierbij zijn de plus- en minpunten voor jou op rij gezet en kun jij ze allemaal met elkaar vergelijken.

Lees snel verder om er achter te komen welke oordoppen jou het beste passen!

De top 5 beste sport oordopjes met oorhaak

1.

2.

3.

4.

5.

Beats Powerbeats Pro

Shokz Openrun

Beats Fit Pro

Bose sport Earbuds

JBL endurance Peak3 

vrouw die aan het trainen is met oordopjes met oorhaak

Beschrijving - De 5 beste oordopjes met oorhaak

Hierboven had je de gehele lijst kunnen zien van de oortjes, maar hier gaan we dieper in op de voor- en nadelen van deze oortjes zodat jij een goede keuze kunt maken!

Beats Powerbeats pro​

De beats Powerbeats Pro zijn in gevecht met de enige echte airpods van apple. Deze oortjes geven een vol, warm en kwalitatief goed geluid met redelijk veel bass.

Daarnaast is de accuduur niet kort, maar deze accu kan tot wel 9 uur mee! Met de case erbij heb je 24 uur aan geweldige muziek. 

Deze oortjes zijn makkelijk te bedienen Met de fysieke knoppen op de Powerbeats pro kun je makkelijk je muziek harder zetten of Siri activeren. 

Deze navigatie knoppen zitten op beide kanten, dus één oortje gebruiken is gebruiksvriendelijk. En op het moment dat je één van de 2 oortjes uit je oor haalt dan stopt de muziek doormiddel van de oordetectie in het oortje!

Daarentegen zijn dit in-ear oordopjes met oorhaak in vergelijking met de nummer 2 op deze lijst, waarbij het geluid op een unieke manier wordt geluisterd.

Voordelen

Nadelen

Shokz Openrun

De Shokz openrun behoren tot een van de beste oordopjes met oorhaak, en dit komt door zijn unieke methode om de muziek af te spelen.

Deze oordopjes maken gebruik van je bot om trillingen door te geven die vervolgens naar je binnenoor gaan waardoor het trommelvlies wordt ontweken.

Hierdoor is de kwaliteit van het geluid wat minder in de lage tonen. De hoge en midden tonen komen goed over.

Deze oortjes gebruiken natuurlijk bluetooth en is waterdicht (IP67), dit wil zeggen dat je ongeveer 30 minuten tot 1 meter onder water kunt met deze oortjes. 

De Shokz openrun kunnen 8 uur me op een volle lading en laden weer snel op. Ook is het titanium frame een stevige en duurzame keuze!

Voordelen

Nadelen

Beats Fit Pro

Door naar de derde oortjes op deze lijst, deze bluetooth oortjes met oorhaak heeft in plaats van een disign dat om je oor heen gaat, een design dat de oorhaak in je oor zit.

Dit zorgt er voor dat de oortjes, ook tijdens het sporten, goed in je oor blijven zitten. 

Daarnaast kun je makkelijk de oortjes bedienen met de knoppen, en hebben de oortjes ruisonderdrukking die je aan en uit kunt zetten.

Ook zijn de Beats Fit Pro spatwaterdicht waardoor ze zweet of regen wel kunnen weerstaan.

De oortjes kunnen ongeveer 6 uur mee, dit hangt af van de manier waarop je de ruisonderdrukking gebruikt en hoe hard ze staan. Met de oplaadcase kan dit tot wel 24 uur door.

Er is wel een nadeel ontdekt bij deze oortjes. Het bluetooth bereik wil nog wel eens slecht zijn als je naar een andere kamer toe loopt, best vervelend als je niet heel de tijd bij de bron kan/wil zijn.

Voordelen

Nadelen

Bose sport Earbuds

We hebben al 3 oordopjes met oorhaken gezien. Nu is de Bose sport Earbud aan de beurt.

Dit oortje lijkt groot en oncomfortabel, maar dat blijkt anders. Door goed evenwicht in het gewicht zit dit oortje heerlijk in je oor. 

Zowel bij het sporten als normaal gebruik blijft het oortje comfortabel in je oor zitten doormiddel van de siliconen ear-wings die zich aan de binnenkant van je oor vastklemmen als je het oortje draait.

Een voordeel of nadeel van de goede fitting is de afsluiting, je oor kanaal is goed afgesloten waardoor je minder van de omgeving hoort, dit kun je echter niet uitzetten zonder ze uit te doen!

Het kwaliteit van het geluid is goed, de middeltonen zijn gedetailleerd en de bass is niet te heftig. De duur van de batterij is vergeleken met andere in deze lijst wat minder, 5 uur lang gaan ze mee en met de case kan er nog eens 10 uur bij! Genoeg voor een goede sport sessie. 

De bediening is daarentegen minder handig bij de Bose sport earbuds, bepaalde bedieningen zoals doorspoelen kan maar via één oortje. En dat is de linker, dus als je alleen rechts wilt gebruiken kun je niet doorspoelen. En andersom mis je andere functionaliteiten.

Voordelen

Nadelen

*sommige mensen vinden de case groot, andere mooi. Wellicht even goed naar kijken!

JBL endurance Peak3

Als laatste de JBL endurance peak3, ik denk wel dat dit de beste oordopjes zijn met oorhaak. Als je alleen kijkt naar de oorhaken.

Als je ze eenmaal op hebt, wat nog wel een prutswerkje kan zijn. (Ze floepen niet zo in je oren als Airpods)

Dan blijven ze super goed zitten en zijn ze zeker comfortabel in het oor, Daarnaast is het geluid wat er uit komt ook helemaal goed, en zelf af te stellen d.m.v. de equalizer en de verschillende grootte oordopjes.

Met zijn geweldige accuduur van wel liefst 10 uur kun je makkelijk 5 sportsessies achter elkaar doen, niet dat het heel handig is. En in totaal 50 uur met case aan accu. 

Een groot min punt van deze oortjes is de besturing van de knoppen, deze kun je instellen in de app, maar je moet een keuze maken tussen een play/pauze functie of dat je het volume hoger kan zetten. Niet heel handig in mijn optiek.

Voordelen

Nadelen

Conclusie

Iedereen zoekt zo andere dingen in de oordoppen die hij/zei wilt kopen. Hopelijk heb je zo wat inzichten gekregen in deze (naar mijn mening) beste bluetooth oordopjes met oorhaak.

En kun je nu een juiste keuze maken welke oordoppen jij wilt gaan kopen om jou sport, werk of privé leven naar een ander niveau te halen. Muziek geeft toch net een extra zetje als je iets voor elkaar moet krijgen!

 

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *